Van
€ 39.818,-
Nu voor
€ 35.790,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan Leaf

Doe mee met de elektrische revolutie. Start vandaag met rijden in de auto van de toekomst. Het vooruitstrevende gamma van 100% elektrische auto’s van Nissan biedt hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologie, waardoor u kunt genieten van uw rit zonder enige uitstoot.

Nissan Leaf N-Connecta

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.

Standaard voorzien van o.a.

  • Navigatiesysteem
  • E-Pedal
  • Cruise Control
  • Climate Control
  • Stoel/Stuurverwarming
  • Metaallak
Van
€ 39.818,-
Nu voor
€ 35.790,-
Gratis offerte
Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Prijzen zijn excl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken en afleverpakket. Aanbod geldig voor klantorders t/m 10/12/2018. Niet inwisselbaar tegen contanten en niet geldig in combinatie met andere acties. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaard specificaties. Bekijk hier de actievoorwaarden. Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor, nieuw aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto). Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje. Typefouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

HomeActiesNissan Leaf