COVID-19 Maatregelen

Ook nu kunt u rekenen op Autobedrijf BOGERS

 

Update Coronamaatregelen vanaf 15 december 2020;

 

Wij zijn geopend zodat wij u de service kunnen blijven verlenen die u van ons gewend bent, maar wel met op de huidige situatie aangepaste maatregelen. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats,  vandaar hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen genomen;

 

Werkplaats en Magazijn

 

Onze werkplaats is geopend voor onderhoud en reparatie. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag verschijnen op de afgesproken datum.

Is uw auto binnenkort toe aan onderhoud, APK of heeft u stukken aan uw auto? U kunt ons gewoon bereiken per telefoon of mail om een afspraak in te plannen.

Klik hier om een online afspraak te maken.

Ook ons magazijn is geopend voor de levering van onderdelen.

 

Verkoop

 

Wij staan u graag per telefoon of per mail te woord, wij zijn gewoon bereikbaar voor informatie over of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Een proefrit maken met uw eventuele nieuwe auto? Dat kan, wij kunnen een proefrit bij u thuis verzorgen, bovendien kunnen wij uw nieuwe auto bij u thuis bezorgen.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden

Het hele proces van oriëntatie tot aanschaf  van uw auto kunnen wij online verzorgen.

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, is de afdeling verkoop nu van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tot 21:00 en op zaterdag tot 18:00.

 

Klik hier voor ons uitgebreide aanbod auto’s.

 

Als vanzelfsprekend houden wij ons aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen.

HomeCOVID-19 Maatregelen