Maatregelen m.b.t. Covid 19 16 maart 2020

Autobedrijf Bogers heeft ook maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op, en hebben een bedrijfsprotocol in het leven geroepen met een aantal voorzorgsmaatregelen waar we u graag van op de hoogte brengen.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat op de eerste plaats. De maatregelen die wij genomen hebben zijn;

– Er worden geen handen geschud
– We hanteren de voorgeschreven regel om 1,5 m afstand van elkaar te houden
– Onze vervangend vervoer auto’s worden extra gereinigd en voordat deze met u worden meegegeven worden de auto’s ontsmet, dit geldt ook voor onze demonstratie-auto’s
– Uw auto wordt voor- en na het uitvoeren van de werkzaamheden ontsmet
– Ons interieur wordt extra gereinigd, met name toiletten, deurklinken, koffie-automaten en pinautomaat
– Het aantal bezoekers in de wachtruimte te beperken

Wij vragen van u om met de volgende zaken rekening te houden;

– Indien mogelijk per telefoon of online uw onderhoudswerkzaamheden of APK-keuring in te plannen; https://www.autobedrijfbogers.nl/werkplaatsafspraak/
– Zoveel mogelijk met Pin te betalen
– Handcontact te vermijden
– Afstand in acht te nemen in de klantenwachtruimte

Wanneer u zelf klachten als hoesten of koorts ervaart, dan willen we u verzoeken uw bezoek uit te stellen. Heeft u een afspraak en ervaart u dergelijke klachten? Neem dan contact met ons op om deze op een ander moment in te plannen. Wij denken graag met u mee.

 

Deze maatregelen zullen tot in ieder geval 6 april van toepassing zijn, op deze manier verwachten wij onze bijdrage te kunnen leveren om het coronavirus zo veel mogelijk in de te kunnen dammen.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij graag van u. Hartelijk bedankt voor uw medewerking, uiteraard staan wij graag voor u klaar om u in onze showroom of werkplaats van dienst te kunnen zijn.

Autobedrijf Bogers

HomeNissan SpecialistNieuwsMaatregelen m.b.t. Covid 19

Wij staan voor u klaar