Nissan Full Operational Lease

Compleet zonder zorgen

Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en hetverwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vastleasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de autoweer in bij uw Nissan dealer. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij uw Nissan-dealer. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.
OFF-BALANCE FINANCIERING

Full Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast. Bij Nissan Business Finance zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:

 
STANDAARD
– Afschrijving
– Reparatie, onderhoud en vervanging banden
– Schadeherstel en glasreparatie
– Rentekosten
– Houderschapsbelasting

Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft rijden, uw Nissan-dealer en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

OPTIONEEL
– WA-Casco verzekering, standaard een laag eigen risico (naar wens hoger af te sluiten)
– Ongevallen inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
– Schade inzittendenverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoud, naar wens af te stemmen (per direct, na 24- of na 48 uur)
– Winterbanden
– Brandstofpas

Bij wagenparkbeheer regelen wij het totale traject. Van de bestelling van uw auto’s tot en met de verslaglegging op berijderniveau. Zodat u deze tijd vrij heeft om zaken te doen.

HomeNissan Full Operational Lease