Menu

AutobedrijfBogersLogo

AutobedrijfBogersLogo

Financiering, Leasing, Verzekering

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de aanschaf en het onderhoud van uw auto. Op het gebied van leasing, financiering en verzekering van uw auto bieden wij u talloze mogelijkheden. Voor deskundig advies op dit gebied bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Autoverzekeringen

Het spreekt voor zich dat u met uw auto goed verzekerd de weg op wilt gaan, ook spreekt het voor zich dat u voor uw autoverzekering niet te veel wilt betalen. Wij bieden u verschillende autoverzekeringen aan die wij nauwkeurig op uw wensen kunnen laten aansluiten. Van de standaard WA-dekking tot de complete All-Risk-dekking met 3 jaar nieuwwaarderegeling en € 0,- eigen risico, wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op, uw no-claimkorting kan wel oplopen tot 80%! Kijk voor meer informatie op www.bovagautoverzekering.nl.
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op met de afdeling verkoop.
 

Financieringen

Zorgeloos rijplezier heeft alles te maken met een probleemloze financiering. Daarom zijn wij ook op dit gebied uw juiste gesprekspartner. Wij adviseren u graag over de ongekende mogelijkheden van Nissan. En daarbij komt vanzelf de financiering ter sprake. Wij zijn online verbonden met Nissan Financial Services. Het voordeel daarvan is dat u tijdens het gesprek direct alle financieringsmogelijkheden kunt overzien. Op maat gemaakt voor u. En vanzelfsprekend met de uiterst concurrerende tarieven van Nissan Financial Services. Stap gerust bij ons binnen voor een voorstel dat ú past.
 

Operational & Financial Lease

Of u nu net voor uzelf begonnen bent of u beschikt over een bestaand uitgebreid wagenpark; Autobedrijf Bogers heeft op het gebied van leasing alles in huis om u een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden tegen gunstige tarieven.

Als ondernemer bent u bij ons aan het juist adres voor de aanschaf van een auto of bedrijfswagen die aan uw wensen en eisen voldoet, in onze werkplaats is uw auto in uitstekende handen en ook op het gebied van leasing leveren wij u maatwerk: kortom, alles op het gebied van uw mobiliteit vind u bij ons onder een dak. Wel zo handig, toch?
 

Financial Lease

Bij deze on balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan, u bent er economisch eigenaar van. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, de auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Financial Services financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en van aantrekkelijke huurtarieven.
 

Operational Lease

Voor de ondernemer die in een keer alles geregeld wil hebben, is er Full Operational Lease. Bij deze leasevorm worden operationele zaken als onderhoud en reparatie door Nissan Financial Services geregeld, evenals de vervangende auto en de verzekering (verzekering en vervangend vervoer wel/niet naar keuze). U heeft er geen omkijken meer naar. Daarnaast is er het financiéle gemak. Bij Full Operational Lease worden alle autokosten van tevoren bepaald en opgenomen in een vast maandbedrag. Denk daarbij aan kosten zoals afschrijving, rente, administratie, verzekering, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, reparatie, onderhoud, banden en eventueel de brandstof(administratie).

Met dit totaalpakket weet u qua maandelijkse kosten precies waar u gedurende de gehele contractperiode aan toe bent. Wilt u bepaalde componenten uit de leaseprijs halen omdat u die bijvoorbeeld zelf al geregeld hebt dan kan dit zonder problemen. Full Operational Lease is immers enorm flexibel. Tot slot biedt Full Operational Lease u ook nog het voordeel van de off balance financiering. De auto blijft eigendom van Nissan Financial Services, waardoor u dus niet het restwaarderisico draagt. Uw liquiditeitspositie wordt evenmin aangetast.

 

footerbalk    Steenspil 36  |  4661 TZ Halsteren  |  Gemeente Bergen op Zoom  |  T. 0164-267010  | nissan-logo 
                                          Steenbergseweg 98  |  4671 BJ Dinteloord  |  Gemeente Steenbergen  |  T. 0167-522967  |  info@autobedrijfbogers.nl 

footerbalk  Steenspil 36  |  4661TZ Halsteren    
  Gemeente Bergen op Zoom    
  T. 0164-267010  

nissan-logo  Steenbergseweg 98  |
 4671BJ
  Dinteloord  
  Gemeente Steenbergen  
  T. 0167-522967    
  Info@autobedrijfbogers.nl