Menu

AutobedrijfBogersLogo

AutobedrijfBogersLogo

Onderhoud en reparaties

In onze werkplaats bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw auto. Als Nissan-dealer hebben wij de kennis en het juiste materiaal in huis om uw Nissan in een perfecte conditie te houden. Onze gespecialiseerde technici kennen uw Nissan van binnen en van buiten, ongeacht de leeftijd van uw Nissan.

Onze dienstenpakket is zeer uitgebreid: u kunt bij ons ook terecht voor onder andere uitlijning van uw auto, airco-service, ruitreparaties, bandenservice en spot-repair. Wij werken met originele Nissan-onderdelen en scherpe, transparante prijzen voor onderhoud zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Bij onvoorziene werkzaamheden nemen wij van te voren contact met u op om de reparatie te bespreken zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uiteraard kunt u ook voor de APK-keuring bij ons terecht, wij bieden zelfs de unieke APK-For-Life service.
Met APK for Life is uw auto verzekerd van GRATIS APK, hoe lang hij ook meegaat. Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan-service profiteren. APK-For-Life geldt bij ons voor ieder automerk, dus niet alleen voor Nissan!

Voor kleine storingen aan uw auto of defecten als kapotte lampjes, accu’s en wisserbladen kunt u direct langs rijden zonder afspraak, wij staan graag voor u klaar.

U kunt op uw auto wachten wanneer deze voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, onder het genot van een kopje koffie kunt u onze nieuwste Nissanmodellen bekijken of een krantje lezen in onze zithoek. Uiteraard stellen wij ook vervangend vervoer ter beschikking tegen scherpe tarieven.
 

Van alle markten thuis

Door onze ervaren technici en onze moderne werkplaatsapparatuur kunt u met ieder automerk bij ons terecht. Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur waarmee wij bij ieder automerk storingsdiagnoses uit kunnen voeren. Al vele jaren lang verwelkomen wij in onze werkplaats auto’s en bedrijfswagen van praktisch ieder merk.

Dus ook met uw niet-Nissan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw onderhoud, de APK-keuring, bandenservice, aircoservice tegen aantrekkelijke tarieven.

Neem voor een afspraak contact op met onze receptionist of kom eens langs voor een kennismaking, ook online een afspraak maken is mogelijk.

 

footerbalk    Steenspil 36  |  4661 TZ Halsteren  |  Gemeente Bergen op Zoom  |  T. 0164-267010  | nissan-logo 
                                          Steenbergseweg 98  |  4671 BJ Dinteloord  |  Gemeente Steenbergen  |  T. 0167-522967  |  info@autobedrijfbogers.nl 

footerbalk  Steenspil 36  |  4661TZ Halsteren    
  Gemeente Bergen op Zoom    
  T. 0164-267010  

nissan-logo  Steenbergseweg 98  |
 4671BJ
  Dinteloord  
  Gemeente Steenbergen  
  T. 0167-522967    
  Info@autobedrijfbogers.nl