Nissan Specialist, Kia en Suzuki Erkend Reparateur
Autobedrijf Bogers

Over ons

Al meer dan 50 jaar staat autobedrijf Bogers voor kwaliteit en service op het gebied van mobiliteit. De oprichter van het bedrijf, dhr. Kees Bogers is begonnen met een taxibedrijf in Dinteloord, hieruit is het huidige autobedrijf ontstaan.

In de jaren 50 nam de vraag naar onderhoud en reparatie van auto´s sterk toe en besloten werd om zich volledig op het repareren en onderhouden van auto´s te richten.
In 1956 is aan de Steenbergseweg in Dinteloord het autobedrijf nieuw gebouwd en is autobedrijf Bogers begonnen als subdealer van Ford. In het jaar 1969 werd autobedrijf Bogers officieel Simca-dealer en in 1970 kwam Peter Bogers in het bedrijf werken. Het bedrijf ontwikkelde zich gestaag en de verkoop van auto´s nam steeds verder toe. Met de aankoop van een pand naast de werkplaats in 1975 werd het bedrijf uitgebreid met een showroom van maar liefst 700 m2.

In 1978 verruilde autobedrijf Bogers het merk Simca voor Datsun, dat in 1987 van naam veranderde naar de nu wereldwijd bekende naam Nissan. Het Japanse merk ontwikkelde zich in deze jaren tot een gerenommeerd automerk en ook autobedrijf Bogers ontwikkelde zich met de groei van Nissan. Daarom onderging de showroom in 1991 een complete verbouwing. In 2007 is Lucien Bogers als derde generatie Bogers in het bedrijf gestapt. In datzelfde jaar breidde autobedrijf Bogers het Nissan-dealerschap uit naar de gemeente Bergen op Zoom en de gemeente Tholen.

Vanwege deze gebiedsuitbreiding heeft autobedrijf Bogers ervoor gekozen om het bedrijf uit te breiden met een compleet nieuwe vestiging in Halsteren, het grote voordeel is de gunstige centrale ligging. Halverwege 2010 werd het nieuwe pand in gebruik genomen. Vanuit deze prachtige locatie is autobedrijf Bogers weer helemaal klaar voor de toekomst!

In April 2021 is autobedrijf Bogers een nieuwe weg in geslagen en gaat verder als Nissan Specialist, dit betekend dat wij geen deel meer uitmaken van het originele Nissan Dealernetwerk, Kia Erkend Reparateur en Suzuki Erkend Reparateur. Verder hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met James Autoservice. Hierdoor zijn wij instaat om onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s uit te voeren.

Werkplaatsafspraak Over ons Contact
HomeOver ons

Wij staan voor u klaar